RRC preuzima preostalih 39 posto Pomurskih mlekarni

Bez autora
Oct 03 2018

RRC, u vlasništvu australskog poduzetnika Anthonyja Tomažina, već je 60-postotni vlasnik Pomurskih mlekarni, a danas je objavio ponudu i za preostalih 39 posto udjela. Nude 2,99 eura za dionicu, a ponuda traje do 30. studenog. RRC je ove godine postao većinski vlasnik Pomurskih mlekatrni, a dionice je kupio od Delavske hranilnice odnosno od njezine tvrtke kćeri DH-Storitve. Njegova vizija daljnjeg razvoja društva, koje je na kraju 2017. godine zapošljavalo više od 130 ljudi, poklapa se s vizijom mljekara, odnosno da ta kompanija ostane jedan od stupova prehrambene industrije u sjeveroistočnoj Sloveniji i jedan od stupova slovenske mljekarske industrije.

RRC preuzima preostalih 39 posto Pomurskih mlekarniRRC, u vlasništvu australskog poduzetnika Anthonyja Tomažina, već je 60-postotni vlasnik Pomurskih mlekarni, a danas je objavio ponudu i za preostalih 39 posto udjela.

Nude 2,99 eura za dionicu, a ponuda traje do 30. studenog.

RRC je ove godine postao većinski vlasnik Pomurskih mlekatrni, a dionice je kupio od Delavske hranilnice odnosno od njezine tvrtke kćeri DH-Storitve.

Njegova vizija daljnjeg razvoja društva, koje je na kraju 2017. godine zapošljavalo više od 130 ljudi, poklapa se s vizijom mljekara, odnosno da ta kompanija ostane jedan od stupova prehrambene industrije u sjeveroistočnoj Sloveniji i jedan od stupova slovenske mljekarske industrije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik